Edit Content

Heb je vragen of ben je klaar om samen te werken?

Contact

Over mij

Mijn missie is om de kracht van jouw bedrijf vast te leggen in beelden
die spreken, inspireren en helpen jouw marketingdoelen te realiseren

OVER MIJ

Jouw verhaal door mijn lens

Met oog voor detail en een grote passie voor fotografie leg ik de kracht van jouw onderneming vast.  Mijn naam is Jitske de creatieveling achter ”Jitske Seckel”.
Tijdens mijn opleiding mediavormgeving kwam ik in aanraking met fotografie, ik
ontdekte de kracht van fotografie en raakte gefascineerd door hoe beelden verhalen kunnen vertellen. Na het afronden van mijn opleiding mediavormgeving heb ik commerciële economie gestudeerd om mijzelf verder te ontwikkelen op het zakelijke gebied namelijk marketing en sales. Daarnaast heb ik tijdens mijn stage bij The Arrows alle kneepjes van het vak mogen leren, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een blijvende samenwerking. Deze combinatie van creatieve vormgeving en zakelijk inzicht heeft mij geleerd niet alleen het perfecte plaatje te creëren, maar ook te begrijpen welke beelden bedrijven nodig hebben om zichtbaarder te worden, hun doelgroep aan te spreken en marketingdoelen te realiseren. Één van de leukste dingen aan fotografie vind ik de diversiteit, zo sta ik de ene dag op een event en maak ik andere dag portretten. Ik ben flexibel en reis graag door heel Nederland (of verder). Ik ben sociaal, betrouwbaar en hou van korte lijntjes. Ik sta altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden of om te sparren over een creatief concept.

WAAROM JITSKE SECKEL

Samen werken we aan jouw zichtbaarheid

Hoge kwaliteit foto's met echte kleuren

Elke foto is van hoge kwaliteit en bevat een explosie van echte kleuren, want alleen jouw merk verdient het beste

01

100 % Rechtenvrij

100% controle over de plaatsing van jouw content. Geen beperkingen en geen gedoe met licenties door een all-in-prijs.

02

Fijne samenwerking

Met mijn ervaring en feeling voor marketing behalen we samen jouw doelen. Ik stem jouw wensen af en het contact zal soepel verlopen. Alles voor een goede samenwerking.

03